En ny serie TOMPLAN-husvagnar


Vi vill presentera vår nya produkt; trailern "Mini Tommy" från TMC-serien som startade utvecklingen av vår familj av husvagnar.

Mini Tommy är en typisk minivagn. Den finns i två versioner: enkel och full (utrustad med ytterligare installationer). Till synes små dimensioner garanterar bekväm vila för 2 personer, och det finns mycket användbart utrymme.

Måtten inuti är 252x140x121 cm, där sömnområdet är 201 cm långt. Det användbara området bakom skiljeväggen bak är 479 mm långt, vilket är mer än tillräckligt som bagageutrymme i grundversionen.
I den fullständiga versionen används detta utrymme för byggnader med gasinstallation, spis, handfat och ett 20-liters kylskåp som kan drivas med 12V under körning och 230V från ett anslutningsuttag när det är parkerat.
För övrigt, trailern i denna version är utrustad med en radio och den nödvändiga USB-laddaren.

Som standard är varje släp utrustad med: stötdämpare, madrass med ventilationsmatta, takfönster, sidorutor 700 × 500 samt en sida (entré) och en bakre klaff.

Små dimensioner och låg tillåten totalvikt på 750 kg gör släpvagnen till ett idealiskt alternativ för alla användare av fordon av kategori B som gillar att tillbringa semestern på campingen.